Počet zobrazení stránky

úterý 12. srpna 2014

Den 12

Dnes jsem se rozhodla, že ušiji tašku Geraldina. Vybrala jsem si dekorační látku, kterou jsem koupila, abych ušila ležení pro naše pejsky (Nakonec z toho sešlo, protože se mi zdála na pelechy moc pěkná. Že já husa hloupá jsem z ní ty pelíšky raději neušila). Je to hodně silná látka, jak jsem posléze zjistila. Už nikdy víc kombinace koženky a takové dekoračky. Kabelku jsem zatím nedokončila, musím ji nějak dodělat, ale dnes už na to nemám absolutně sílu. Jsem úplně vyřízená. Mám pocit, že jsem na ní zkazila co jsem mohla. Kédr se mi trochu vlní. Klopu budu asi muset přešít. Nejraději bych jí vyhodila z okna, ale strávila jsem na její výrobě spoustu času.





2 komentáře:

  1. Ale jdi ty brepto, však je nádherná:-) Kédr nikdo studovat nebude a klopa vypadá dobře:-)) Jen jí dodělej a strč do galerie:-))
    Ajka

    OdpovědětVymazat
  2. Přidávám se k Ajce, jen ji došij. Kédr se srovná, až tašku začneš nosit a naplníš ji. A klopu nikdo zkoumat nebude. Ono se z té koženky nešije nejlíp. Já se ji snažím vždy použít tak, abych ji nemusela prošívat z venku. Ale taška bude parádní a uvidíš, jak ji unosíš a kolik parády s ní naděláš.

    OdpovědětVymazat